Breeze – Den absolut billigste løsning til vending og positionering af patienter

Breeze_1

Åndbart positioneringssystem.


– Et positioneringssystem som kan ligge permanent i sengen. De består af åndbare materialer og tillader fugt at trænge uhindret igennem og blive borttransporteret.

Centralt placeret lavfriktionszone på glidelagen sammen med lavfriktions forflytningslagen reducerer helt fantastisk den kraft der skal til for at flytte en patient.

Introduktionsvideo


Breeze testet for åndbarhed.

Minimum krav til at et produkt kan kaldes for åndbart er en respiration på min 600 gr. pr kvadrat meter i løbet af 24 timer.
Breezes åndbarhed er testet til 1136 gr. mere end det dobbelte af minimumskrav. Det er derfor sikkert at lade Breeze liggende i sengen under patienten uden at risikere varme og væske ophobning.

AAndbarhed breeze

Breeze kan ligge permanent i sengen uden at influrere på virkningen af evt. trykaflastende madras. Trykmålingen viser mand. 68 år 86kg 182cm. liggende på ryggen

Gennemsnitlig trykpåvirkning =18,02 Uden Breeze og 18,84 med Breeze
Højeste trykpåvirkning = 43,4 uden Breeze og 44,95 med Breeze

Der er tale om en minimal ændring i trykpåvirkning med eller uden Breeze

breeze_Pressure_map

De specielle vævninger i glidelagen og forflytningslagen giver en glat, tynd og åndbar overflade som passer fint sammen med de specielle anti-tryksårmadrasser der bruges i dag, hvad enten det er dynamiske, statiske eller constant force tecnology madrasser.

Breeze er åndbart og kan derfor være permanent i sengen.

Breeze placeres under patienten således at det dækker hofter og skulderparti, det letter repositioneringen, både for hjælpepersonale og patienten, da shear minimeres.

Breeze_2

Der er 2 udgaver af Breeze- et standard 104 x 183 cm og et større til bariatriske patienter 120 x 183.

Brugsvejledning


Breeze anvendes sammen med EasyTurn eller den økonomiske ValuTurn i en model med lang glideflade. Disse glidelagner fås som faconsyet eller hellagen.
easyturn4

EasyTurn 260×210 Blå/Hvid


Laboratorie test af trækkræfter når der anvendes et almindeligt stiklagen, et inkontinensstykke og Breeze. Formålet er at fastlægge den kraft som bruges når man starter trækket og fortsætter trækket når en patient på 90kg på en hospitalsseng. I testen er der anvendt et træk apparat.
Konlusionen er at Breeze reducerer den kraft som kræves til at flytte en patient med 62%. En stor hjælp for personalet som skal vende patienter.

breeze_Traek_i_pct
breeze_traek