I PRESSURE arbejder vi holistisk med tryksårsforebyggelsen og ønsker at tilbyde et helhedsorienteret sortiment indenfor:

  • Aflastning
  • Lejring
  • Friktion

Aflastning
Vi har stort kendskab til markedet både nationalt og internationalt og har nøje udvalgt produkterne i vores sortiment med det for øje, at vi skal kunne tilgodese meget forskellige plejesituationer. Derfor er vores program indenfor aflastning stort og bredt. Vi tilbyder aflastende madrasser til alle tryksårsgrader, herunder højkvalitets skummadrasser, vekseltryksystemer, specialmadrasser til særligt smerteplagede patienter samt statisk/dynamiske madrasser til personer som af forskellige årsager ikke tåler vekseltryk.

Til forebyggelse af siddesår og uhensigtsmæssige siddestillinger har vi et stort og varieret sortiment, som bl.a. omfatter de patenterede stimulite puder fra USA, der har en helt speciel opbygning og trykaflastende effekt og fås i mange varianter. Herudover har vi siddepuder i visko-elastisk skum, viskoflex og koldskum, Curera.

Lejring
At variere patientens liggestilling er essentielt i tryksårsforebyggelsen. Med lejringsserierne CareWave og Curera er det muligt at lejre patienten sikkert, nemt og behageligt.

Friktion
Patienter vendes nemt og på shear-nedsættende/friktionsnedsættende vis med EasyTurn glide og vendelagner. Mobile patienter vender sig selv hyppigere og lettere.