Heel Pad er designet til brug i sengen for den let til svære mobile bruger.
Heel Pad er et let anvendeligt produkt, der er specialdesignet til at trykfordele vægten af underbenet, acillescenen, anklerne samt hælene, med det formål at forebygge friktionsskader. Er opbygget af to typer blød viskoelastisk skumkvalitet, som sikrer en optimal trykfordeling af underbenets forskellige trykpunkter. Heel Pad er endvidere rillet og opskåret i skummet, hvilket sikrer en optimal trykfordeling af de udsatte trykpunkter på underbenet – fra høj risikoområdet ved hælen til lavere risikoområder på underbenet.
Udformningen og længden af Heel Pad gør det også muligt at kunne understøtte knæet og sikre benets positionering, så risikoen for hyper-extension mindskes kraftigt.

Ved behov for særlig hælaflastning kan Heel Pad med fordel anvendes. Puden kan anvendes i to udformninger. Enten som hel pude, hvor den trykfordelende skum udnyttes, eller via et ombuk, så hælen aflastes total.

Heel Pad leveres med åndbart og vaskbart betræk, der er syet så udformningen samt ombukningsmuligheden i puden kan udnyttes optimalt.

Hygiejne:
Producenten anbefaler, at betrækket vaskes ved 40 grader.
Vi har testet betrækket til at kunne vaskes ved 80 ° i 10 min.
Skummet kan desinficeres via desinfektionsspray. Lokale hygiejneregler bør være
retningsgivende.

heelpad1

Artikelnr. P902T1HW – HMI nr. 64290

Heel Pad P902T med betræk med fødder    Décharge partielle

heelpad2