ProCare Auto

Selvindstillelig dynamisk trykaflastende helmadras

Trykaflastende helmadras ProCare Auto består af 20 enkelte luftceller, der hver er 20 cm høje. Cellerne er designet Cell-onCell.

Trykket i madrassen indstiller sig selv efter borgerens vægt og pumpen kører i en cyklus med et tidsinterval på 10 min., som skiftevis øger og letter trykket i den øverste del af cellerne. Trykket kan manuelt finjusteres efter ønske fra borgeren.

Pumpen kan også indstille trykket til at være statisk, og der er mulighed for at indstille siddefunktion. Maxfunktionen gør madrassen helt fast ved f.eks. pleje og forflytninger. Maxfirm slår automatisk fra efter 20 min. Ved for lavt tryk, strømsvigt eller behov for service går en alarm i gang. Alarmen er audivisuel.

Betrækket leveres i 2 udgaver. Glat så det forebygger shear og friktion eller strækbart, så det giver sig i forhold til borgeren, og hjælper til at borgeren ligger mere “fast” i sengen. Betrækket fastgøres med lynlås på alle 4 sider af madrassen og er semipermeabelt, så huden kan ånde.

Hælfunktion: Madrassens nederste 4 celler kan kobles fra slangesystemet, så der laves O tryk under hælene. Der er kontraventiler i slangesystemet, så der skal ikke bruges propper, snore eller andet, for at frakoble cellerne.

Madrassen anvendes til forebyggelse og behandling ved sårkategori 1,2,3 og 4.

Størrelse 80 x 200 cm
HMI nr.: 84149
Varenr.: MDYF1070

Størrelse 85 x 200 cm
HMI nr.: 84150
Varenr.: MDYF1071

Størrelse 90 x 200 cm
HMI nr.: 84151
Varenr.: MDYF1072

Procare auto