Vi har i vores sortiment af tryksårsforebyggende puder og madrasser et stort udvalg af produkter fra amerikanske Supracor.

Supracor udvikler og producerer det unikke og patenterede materiale; Stimulite®, der bl.a. også bruges i rumfart og jagerfly.

Stimulite® er udviklet med inspiration fra naturen, og specielt honningbier har haft en enorm indflydelse på designet. Stimulite® er, ligesom bikuber, opbygget af sekskanter med skiftevis tykke og tynde tværvægge, og denne unikke opbygning gør at over 90 % af brugerens krop hviler på luft.

Bikube strukturen giver en ensartet fordeling af belastningen og ekstraordinær komfort. Stimulite® bikuberne lindrer trykket ved at distribuere det væk fra udsatte områder. Resultatet af dette er, at benede fremspring “føler” det samme tryk som den omgivende anatomi. Bikube cellerne tilpasser sig kropsformen og distribuere vægten over ​​et meget større område end konventionelle produkter, der består af skum, gel eller luft.

Stimulite® produkterne er produceret af Thermoplast, et materiale der kombinerer de gode egenskaber fra plastik og gummi, hvilket gør Stimulite® produkterne både stabile og særdeles fleksible. Stimulite® bikuberne er perforerede så luften kan cirkulere og fugt kan fordampe, hvilket bidrager til at opretholde hudens integritet og holde kroppen på en stabil temperatur. Stimulite® flexer med kroppens bevægelse for at reducere glidetrykket mod huden, og materialet genoptager med det samme sin oprindelige form efter brug.

 

Alle vores Stimulite® produkter kan maskinvaskes og tørre tumbles, hvilket gør det nemt at opretholde en god hud hygiejne.

 

Du kan læse mere om Stimulite® produkternes unikke egenskaber på Supracor’s egen hjemmeside her

 

Klik og se vores udvalg af Stimulite® puder og madrasser.